Μεννόγεια: Στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί... τον Παλαιστίνιο υποστηρίζει η ΚΙΣΑ

Μεννόγεια: Στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί... τον Παλαιστίνιο υποστηρίζει η ΚΙΣΑ

Η ΚΙΣΑ – Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό καταδικάζει, σε ανακοίνωσή της, "περιστατικό βίας εναντίον πρόσφυγα από την Παλαιστίνη που σημειώθηκε στο Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών της Μεννόγειας"

"Κακίζουμε τη στάση του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευση (ΤΑΠΜ) για την έκδοση διατάγματος κράτησης και απέλασης για το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο διαμένει στην Κύπρο υπό το  καθεστώς διεθνούς προστασίας κατά τα τελευταία εννέα χρόνια», αναφέρει η ΚΙΣΑ.

Καλεί το TAΠΜ να προχωρήσει άμεσα στην ακύρωση "του αδικαιολόγητου διατάγματος κράτησης και απέλασης εναντίον του κυρίου Α.Χ" ώστε ο ίδιος να αφεθεί ελεύθερος και απαιτεί τον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για διερεύνηση της καταγγελίας του κ. Α.Χ. για ξυλοδαρμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Μεννόγεια: Κρατούμενος ενώ έτρωγε βραδινό βγήκε εκτός εαυτού! Έπαιξε ξύλο με Αστυνομικούς, φώναζε και έσπαζε πιάτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE