Συνεχίζει να καταζητείται για υπόθεση απειλής 29χρονος - Δείτε φωτογραφία

Συνεχίζει να καταζητείται για υπόθεση απειλής 29χρονος - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 29 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Shahin Afroghi, ημερομηνία γέννησης 22/11/1993, κάτοικος Κύπρου.

Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης απειλής, που διαπράχθηκε στις 09 Ιανουαρίου, 2023, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE