Αποτράπηκε άγριος καβγάς - Αφορμή καραμπόλα με 4 οχήματα - Μαζεύτηκαν στο σημείο 80 άτομα

Αποτράπηκε άγριος καβγάς - Αφορμή καραμπόλα με 4 οχήματα - Μαζεύτηκαν στο σημείο 80 άτομα

Στη «βοήθεια» οδηγών που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα έσπευσαν περί των 80 ατόμων στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, μετά από καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη Λεμεσό, χθες το βράδυ γύρω στις 9μ.μ., την συμβολή των οδών Σπύρου Κυπριανού με Θεοδώρου Ποταμιανού, είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ατόμων που ετοιμάζονταν να πιαστούν στα χέρια. Μεταξύ τους βρίσκονταν τόσο Ελληνοκύπριοι όσο και αλλοδαποί.

Μέλη της Αστυνομία έφτασαν στο σημείο βλέποντας άτομα να φωνάζουν και να βρίζουν. Μάλιστα δύο άτομα, αιτητές ασύλου ετών 33 και 34, έσπρωξαν και έβριζαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους περάσουν χειροπέδες.

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και ένας ανήλικος αλλοδαπός ο οποίος έσπρωξε αστυνομικό. Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος για να κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE