Debate στο ΡΙΚ απόψε το…τριπρόσωπο και ο Χρίστου

Debate στο ΡΙΚ απόψε το…τριπρόσωπο και ο Χρίστου

Στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης θα βρεθούν απόψε Πέμπτη 19/1 οι τρεις βασικοί διεκδικητές της προεδρίας, που στηρίζονται από κοινοβουλευτικά κόμματα, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Νίκος Χριστοδουλίδης καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Η τηλεμαχία θα αρχίσει στις 22:00 και θα τη συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κημήτρης. Η θεματολογία θα καλύψει το Κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση. Το αποψινό debate θα είναι το πρότελευταίο από το ΡΙΚ. Το επόμενο θα είναι την 1η Φεβρουαρίου 2023 και πάλι με τους ίδιους φιλοξενούμενους, δηλαδή τους τρεις βασικούς διεκδικητές συν τον Χρίστο Χρίστου επειδή στηρίζεται από κοινοβουλευτικό κόμμα.

Άλλο ένα debate θα μεταδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου, δηλαδή 48 ώρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 5ης Φεβρουαρίου από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια Omega, Antenna, Alpha και Sigma, με τη συμμετοχή των τριών βασικών διεκδικητών της προεδρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE