Debate στο ΡΙΚ απόψε το…τριπρόσωπο και ο Χρίστου

Debate στο ΡΙΚ απόψε το…τριπρόσωπο και ο Χρίστου

Στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης θα βρεθούν απόψε Πέμπτη 19/1 οι τρεις βασικοί διεκδικητές της προεδρίας, που στηρίζονται από κοινοβουλευτικά κόμματα, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Νίκος Χριστοδουλίδης καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Η τηλεμαχία θα αρχίσει στις 22:00 και θα τη συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κημήτρης. Η θεματολογία θα καλύψει το Κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση. Το αποψινό debate θα είναι το πρότελευταίο από το ΡΙΚ. Το επόμενο θα είναι την 1η Φεβρουαρίου 2023 και πάλι με τους ίδιους φιλοξενούμενους, δηλαδή τους τρεις βασικούς διεκδικητές συν τον Χρίστο Χρίστου επειδή στηρίζεται από κοινοβουλευτικό κόμμα.

Άλλο ένα debate θα μεταδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου, δηλαδή 48 ώρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 5ης Φεβρουαρίου από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια Omega, Antenna, Alpha και Sigma, με τη συμμετοχή των τριών βασικών διεκδικητών της προεδρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE