«Τα βουνά και οι θάλασσες που μας χωρίζουν» για δύο ακόμη παραστάσεις

«Τα βουνά και οι θάλασσες που μας χωρίζουν» για δύο ακόμη παραστάσεις

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ονείρου και μυσταγωγίας, υπό το φως των κεριών, στην παλαια εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στα Σπήλια ,κοινό και εμείς γινόμαστε ένα!

Συνοδοιπόροι στο ίδιο ταξίδι,φέρνουμε ξανά στην επιφάνεια την θρυλικη και σχεδόν άγνωστη σχέση του Ιωάννη Καποδίστρια με τη Ρωξανδρα Στούρτζα.

Μια αληθινή ιστορία αγάπης, μια βαθιά συγκινητική αλληλογραφία που αποκαλύπτει τις οδυνηρές πραγματικότητες μιας σχέσης, που οι περιπλοκές της αυλής του Τσάρου και οι απαιτήσεις της σταδιοδρομίας του Καποδίστρια, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει ένας έρωτας ανεκπλήρωτος.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 19:30 στα Σπήλια.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσια: Αιμίλιος Χαραλαμπίδης
Δραματουργία: Αιμιλιος Χαραλαμπιδης, Αστέρω Κυπριανού
Ηθοποιοί: Χάρης Αττώνης , Αστέρω Κυπριανού
Ενδυματολόγος: Ελενη Τζιρκαλή
Σκηνικά: Σωσσάνα Τομάζου
Μουσική- Ηχητικό τοπίο: Δημητρης Ζαχαρίου

Είσοδος Δωρεάν
Τηλ. Κρατήσεων: 70007520, 99384066

Πηγή: Avant-garde.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE