Τραγωδία στην Πάφο: Κοιμήθηκε το βράδυ αλλά δεν ξύπνησε το πρωί 23χρονη

Τραγωδία στην Πάφο: Κοιμήθηκε το βράδυ αλλά δεν ξύπνησε το πρωί 23χρονη

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου στην Πάφο, καθώς νεκρή εντοπίστηκε από την εργοδότρια της 23χρονη οικιακή βοηθός με καταγωγή από το Νεπάλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία στην οποία εργαζόταν η 23χρονη, στο χωριό Κονιά, της Επαρχίας Πάφου, όταν η 23χρονη κοιμήθηκε αλλά δυστυχώς δεν ξύπνησε το πρωί.

Από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν μέλη της Αστυνομίας, ο θάνατος της άτυχης 23χρονης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Αναμένεται ωστόσο η νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί στη σορό της 23χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE