Ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο κοντά σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο κοντά σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο στην πόλη Μπρoβάρι, κοντά στο Κίεβο, σήμερα, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Ο Ολεξίι Κουλέμπα, περιφερειάρχης του Κιέβου, έγραψε στο Telegram ότι: «Στην πόλη Μπροβάρι, ένα ελικόπτερο έπεσε κοντά σε ένα νηπιαγωγείο και ένα κτίριο κατοικιών. Τη στιγμή της τραγωδίας, παιδιά και εργαζόμενοι του ιδρύματος βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο.

Σε αυτό το σημείο, όλοι απομακρύνθηκαν. Υπάρχουν θύματα. Στο σημείο της συντριβής υπάρχουν ασθενοφόρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες».

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει τουλάχιστον ένας σοβαρά τραυματίας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των θυμάτων.

Δείτε βίντεο από τα social media

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.