Τομ Χανκς: Το παράπονό του για ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει

Τομ Χανκς: Το παράπονό του για ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει

Ο Τομ Χανκς παρατήρησε ότι «κανείς» δεν συζητά για μια από τις πιο «σημαντικές» ταινίες του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε κλασικά έργα που χαίρουν εκτίμησης, όπως «Forrest Gump», «Toy Story», «Philadelphia» και «Saving Private Ryan» η ταινία «Road To Perdition» (Ο Δρόμος της Απώλειας) του 2002 μπορεί να είναι η πιο υποτιμημένη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

«Για τον έναν ή τον άλλον λόγο, κανείς δεν αναφέρεται στο "Road To Perdition" και αυτή ήταν μια απίστευτα σημαντική ταινία για μένα», είπε στο podcast ReelBlend.

«Γυρίστηκε από τον Κόνραντ Χολ, και έχετε εμένα με μουστάκι και καπέλο, αλλά έχετε επίσης δύο τύπους που αποδείχτηκαν δύο από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παρουσίες στην ιστορία της βιομηχανίας, τους Τζουντ Λο και Ντάνιελ Κρεγκ. Και τους σκότωσα και τους δύο...», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE