«Θέλαμε να προσφέρουμε γέλιο, πάμε για… Survivor στον Πρωταρά» - Πώς ήρθε η ιδέα στα δύο αδέλφια που έγιναν viral

«Θέλαμε να προσφέρουμε γέλιο, πάμε για… Survivor στον Πρωταρά» - Πώς ήρθε η ιδέα στα δύο αδέλφια που έγιναν viral

Viral έγιναν μέσα σε λίγες μόνο ώρες, τα δύο αδέλφια που έκαναν κανό-καγιάκ και σερφινγκ, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων, στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Αλέξης και ο Κυριάκος Αλεξάνδρου, εξήγησαν πως τους ήρθε η ιδέα να κάνουν water sports στους πλημμυρισμένους δρόμους του Πρωταρά.

«Εκείνη την ημέρα αποφασίσαμε να βρεθούμε στον κεντρικό δρόμο του Πρωταρά, για να κάνουμε καγιάκ. Στη συνέχεια, ήρθε και μας συνάντησε ένας άλλος φίλος ο οποίος είχε στο αμάξι του το θαλάσσιο σχοινί και όπως είδατε και στο βίντεο με τραβούσε με το αμάξι ενώ ήμουν πάνω στην σανίδα. Είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό και όπως βλέπετε κάναμε και τα κόλπα μας. Ήμασταν από το πρωί στους δρόμους και υποψιάστηκα τι θα γίνει. Πήγαμε σίγουρα 200 μέτρα και μπορούσαμε να πάμε και παρακάτω. Θα το επαναλάβουμε αν υπάρχει. Ελπίζουμε να μην είναι καταστροφική για τον κόσμο. Αν μας δοθεί η ευκαιρία σίγουρα όμως. Πήραμε μηνύματα από φίλους. Να προσφέρουμε γέλιο είπαμε. Πάμε για… Survivor στον Πρωταρά», είπαν μεταξύ άλλων τα δύο αδέλφια.

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE