Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Για τη δολοφονία της έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Ντάριους Μάιλς του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα και ο 20χρονος Μάικλ Λιν Ντέιβις.
«Ενημερωθήκαμε για την πρόσφατη κατηγορία εναντίον του φοιτητή-αθλητή Ντάριους Μάιλς και δεν είναι πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Αλαμπάμα», ανέφερε το αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα σε ανακοίνωσή του την Κυριακή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη κοπέλα δέχθηκε πυροβολισμούς, με την ίδια να τραυματίζεται σοβαρά και στη συνέχεια να καταλήγει εξαίτιας των τραυμάτων της.
Στο Twitter έχουν διαμοιραστεί βίντεο μετά τη σύλληψη του Ντάριους Μάιλς, με τον ίδιο να φωνάζει σε κάποιον ή κάποια «σε αγαπώ περισσότερο από όσο νομίζεις».
Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο που φαίνεται να αποτυπώνει τη στιγμή των πυροβολισμών στο αμάξι της 23χρονης, ενώ περαστικοί τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από τις σφαίρες.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν αξιοποιήσει αυτό το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για τη σύλληψη των δύο ανδρών.
Ring camera catches footage of, University of Alabama basketball player Darius Miles arrested for fatal shooting of woman pic.twitter.com/dQN3P22GYe
— OnThaCorner (@onthacorner_) January 16, 2023
ΠΗΓΗ: In.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις