Επιχείρησε να περάσει από το αεροδρόμιο με στρατιωτικό φυσίγγιο - Στο κελί για μια μέρα ηλικιωμένος

Επιχείρησε να περάσει από το αεροδρόμιο με στρατιωτικό φυσίγγιο - Στο κελί για μια μέρα ηλικιωμένος

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Κυριακή εναντίον 78χρονου τουρίστα στην Κύπρο για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το Σάββατο στο αεροδρόμιο Πάφου υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας εντόπισε στο ακτινοσκοπικό ότι σε χειραποσκευή υπήρχε ύποπτο αντικείμενο.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα στρατιωτικό φυσίγγιο διαμέτρου 9 μιλιμέτρων. Κάτοχος της βαλίτσας ήταν επισκέπτης στην Κύπρο ηλικίας 78 ετών. Ακολούθως ο 78χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Σε «αποφασιστική τροχιά προς την υλοποίησή του» μπαίνει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας–Κύπρου, σύμφωνα με τον Kυβερνητικό Eκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE