Η Marisa Abela ως Amy Winehouse στο «Back to Black»

Η Marisa Abela ως Amy Winehouse στο «Back to Black»

Το φως της δημοσιότητας είδε η πρώτη φωτογραφία της Μαρίσα Αμπέλα (Marisa Abela) ως Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Back to Black».

Η φωτογραφία έκανε το ντεμπούτο της καθώς το Studiocanal ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Focus Features και Monumental Pictures στο μουσικό δράμα. Η Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «50 Shades of Grey» και «Nowhere Boy», σκηνοθετεί και τη βιογραφική ταινία της Γουάινχαουζ.

Διαβάστε τη συηνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE