Γιώργος Μπένος για Maestro: «Ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία»

Γιώργος Μπένος για Maestro: «Ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία»

O Γιώργος Μπένος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και στις σπουδές του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή, ξέσπασε σε κλάματα.

Κάνοντας λόγο για τη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο σημείωσε: «Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.