Νίκος Χριστοδουλίδης: «Στις προκλήσεις προτάσσουμε ενότητα, συλλογικότητα και Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Στις προκλήσεις προτάσσουμε ενότητα, συλλογικότητα και Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής»

Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση εφόσον ο λαός μας τιμήσει με την ψήφο του και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μέσα από συλλογικότητα, ενότητα και Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής με συγκεκριμένο πρόγραμμα, τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας το πρωί ενώπιον συγκέντρωσης υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του στην Αγία Φύλα στη Λεμεσό.

«Δεν θα σας πω ότι είμαι ο μεσσίας, ή έχω το μαγικό ραβδί, ή ότι μόνο εγώ μπορώ» σημείωσε, προσθέτοντας πως εμείς επενδύουμε σε μια συλλογική προσπάθεια που σαφώς μπορεί να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά. Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν κομματικό χρώμα ή ιδεολογικό χαρακτήρα, υπογράμμισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, συμπληρώνοντας πως εκείνο που χρειάζεται είναι συλλογικότητα και σύνθεση απόψεων.

Δείτε το βίντεο

Ο κ. Χριστοδουλίδης ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών για μαζική συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας τη σημασία των εκλογών, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή λαϊκή εντολή.

Απαντώντας σε ερωτήματα παραβρισκόμενων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε την ανάγκη για φορολογικό μετασχηματισμό, καθώς ο τελευταίος που έγινε στη χώρα μας ήταν το 2002, ενώ αναφέρθηκε στους τρόπους, άμεσους και μακροπρόθεσμους, για αντιμετώπιση της ακρίβειας και του πληθωρισμού, στην επιδοματική πολιτική του κράτους, το στεγαστικό, το μεταναστευτικό, τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE