Εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Στέλιος Ρόκκος - Συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα

Εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Στέλιος Ρόκκος - Συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα

Ξαφνικό προβλήμα υγείας οδήγησε τον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα εμφάνισε σήμερα το πρωί ο 58χρονος δημοφιλής τραγουδιστής, που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να πάει σε νοσοκομείο των Αθηνών, έτσι λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως, νωρίς το μεσημέρι, η «Πύλη Αξιού» -το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης- στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE