Επεισόδια στο ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα

Επεισόδια στο ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα

Σε γραπτή κατηγορία δύο προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στις 11 Ιανουαρίου 2023, στο στάδιο «ΑΛΦΑ – ΜΕΓΑ», κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 30 και 31 ετών.

Ο 30χρονος είχε αναγνωριστεί χθες, μέσα από τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου. Κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο 31χρονος αναγνωρίστηκε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των στοιχείων διαφόρων προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια. Αφού εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του, ο 31χρονος κλήθηκε επίσης και προσήλθε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE