Ακυρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Υπουργών και Συντεχνιών για την ΑΗΚ – Ποιος ο λόγος

Ακυρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Υπουργών και Συντεχνιών για την ΑΗΚ – Ποιος ο λόγος

Η σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη, της Υπουργού Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας, Νατάσας Πηλείδου, και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκου Κούσιου, με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ στο Υπουργείο Οικονομικών, αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Υπουργού Εργασίας, ο οποίος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οικουρεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνάντηση θα διευθετηθεί μόλις ο κ. Κούσιος επανέλθει στα καθήκοντά του.

Υπενθυμίζεται πως, κατά την συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, θα συζητούνταν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους της ΑΗΚ και αφορούν τη στελέχωση της Αρχής, την εμπλοκή της στην παραγωγή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στην ανανέωση των ρυπογόνων μονάδων της Αρχής στον Ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό της Δεκέλειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE