Σοκ από νέα υπόθεση αποστολής βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού - Χειροπέδες σε 21χρονο

Σοκ από νέα υπόθεση αποστολής βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού - Χειροπέδες σε 21χρονο

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός πρόσωπου.

Πρόκειται για νεαρό πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, το οποίο τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 21χρονου, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία όπου διαμένει, μετά από πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλο χρήστη ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE