Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Ο λόγος για την πανέμορφη Τουρκάλα, Σεϊντά Ερσόι, η οποία χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για… να της ράψουν τη γλώσσα.
Το σούπερ σέξι μοντέλο του OnlyFans, δημοσίευσε βίντεο από το νοσοκομείο, στο οποίο φαίνεται πως της κάνουν ράμματα στη γλώσσα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια στο βίντεο, ενώ είχε βγει ραντεβού, το άτομο που την συνόδευε την δάγκωσε και της έκοψε την γλώσσα ενώ φιλιόνταν.
Η ίδια τόνισε πως πονάει πολύ, ενώ όπως είπε γνώρισε πριν από έναν μήνα τον άντρα ο οποίος πήγε να της κόψει τη γλώσσα.
«Δεν ξέρω αν δεν ξέρει να φιλάει», συμπλήρωσε η Σεϊντά Ερσόι ενω συμβούλεψε τους διαδικτυακούς της φιλους να μην λένε ούτε… «γεια» στο ζώδιο του Σκορπιού.
View this post on Instagram
Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις