Κατεχόμενα: Απαγόρευση πλαστικών σακουλιών από τις 29 Ιουνίου

Κατεχόμενα: Απαγόρευση πλαστικών σακουλιών από τις 29 Ιουνίου

Μετά την απαγόρευση των πλαστικών σακουλιών, στα κατεχόμενα απαγορεύονται επίσης τα πλαστικά προϊόντα μίας χρήσης, δωρεάν ή επί πληρωμή.

Μετά τον «κανονισμό» που ρυθμίζει την απαγόρευση της πλαστικής σακούλας στα κατεχόμενα από τις 29 Ιουνίου, η προμήθεια και η χρήση πλαστικών προϊόντων μίας χρήσης θα απαγορευτεί από τις 11 Ιουλίου.

Ο νέος σχετικός «κανονισμός» θα τεθεί σε ισχύ 6 μήνες μετά την ημερομηνία δημοσίευσής του στην «επίσημη εφημερίδα».

Κατά συνέπεια, τα πλαστικά προϊόντα μίας χρήσης δεν θα διατίθενται στα σημεία πώλησης έναντι αμοιβής ή δωρεάν, ούτε θα περιλαμβάνονται σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή καμπάνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση από τα κατεχόμενα «μόνο σε ιδρύματα υγείας, φυλακές, αστυνομικά τμήματα ή αστυνομικές φυλακές, γηροκομεία και οίκους ευγηρίας έχουν χορηγηθεί εξαιρέσεις για τη χρήση πλαστικών προϊόντων μίας χρήσης».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE