Νεότερη ενημέρωση για δρόμους - Καταρρακτώδεις βροχές, ολισθηρό οδόστρωμα, άνεμοι και περιορισμένη ορατότητα

Νεότερη ενημέρωση για δρόμους - Καταρρακτώδεις βροχές, ολισθηρό οδόστρωμα, άνεμοι και περιορισμένη ορατότητα

Προσοχή συστήνεται στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, αφού σε περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού, σημειώνονται καταρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο, καθιστώντας το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό.

Λόγω των βροχών η ορατότητα είναι επικίνδυνα περιορισμένη, ενώ ισχυροί άνεμοι που επικρατούν, επίσης επηρεάζουν την κυκλοφορία και διακίνηση οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Στο Τρόοδος, λόγω των βροχών και χιονόπτωσης που σημειώνονται γύρω στις 9.15 το πρωί, οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Ιδιαίτερα ολισθηρός λόγω χιονόπτωσης είναι ο δρόμος Κακοπετριάς-Τροόδους, ενώ στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους, και στο παρακείμενο οδικό δίκτυο, λόγω ομίχλης, η ορατότητα για τους οδηγούς είναι περιορισμένη.

Βροχόπτωση σημειώνεται και στις περιοχές Μαχαιρά και Παλαιχωρίου, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στη Πάφο, οι δρόμοι Κελοκεδάρων-Σαλαμιού και Αρμίνου-Φιλούσας, στους οποίους τα ξημερώματα σήμερα είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκου χώματος και πετρών, έχουν καθαριστεί από συνεργεία των τοπικών Αρχών.

Νεότερη Ενημέρωση: Ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού, παρά το Παραμάλι, δόθηκε στην κυκλοφορία, που συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.