Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) προχώρησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για την υπόθεση εντοπισμού 3 κιλών και 600 γραμμαρίων περίπου κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο άντρα ηλικίας 40 ετών στις 9 Ιανουαρίου, 2023 στη Λεμεσό. Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και τελεί υπό επταήμερη κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE