Επιχείρηση «σκούπα» του Δήμου Πάφου - Κατάσχεσαν καρέκλες και τραπέζια απο κέντρα αναψυχής

Επιχείρηση «σκούπα» του Δήμου Πάφου - Κατάσχεσαν καρέκλες και τραπέζια απο κέντρα αναψυχής

Πράξη κάνει ο Δήμος Πάφου την πάταξη αυθαιρεσιών επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή σε παρανομίες. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια συνεργεία του Δήμου διενήργησαν επιχείρηση σκούπα χθες βράδυ .

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  η επιχείρηση των συνεργείων του Δήμου Πάφου διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 23:00 χθες με 1:00 μετά τα μεσάνυχτα σε κέντρο αναψυχής επί της πλατείας Κέννεντυ και κατέσχεσαν αριθμό τραπεζιών και καρεκλών.

Η επιχείρηση που διενεργήθηκε υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας έληξε  χωρίς να δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής κατηγορήθηκε γραπτώς .

Τόσο ο Δήμαρχος Πάφου όσο και υπηρεσιακοί παράγοντες το τελευταίο διάστημα έχουν επισκεφτεί όλους τους επίμαχους χώρους. 

Οι διαχειριστές ή ιδιοκτήτες αυτών των χώρων είναι ήδη ενημερωμένοι για τις προθέσεις του Δήμου και τους είχε ζητηθεί να άρουν όλες τις αυθαιρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.