Πρώτο ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων της Λεμεσού στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ stadium - Να περάσει ο «νόμος» των πολλών…

Πρώτο ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων της Λεμεσού στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ stadium - Να περάσει ο «νόμος» των πολλών…

Πρώτο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων της Λεμεσού, στο καινούργιο τους ποδοσφαιρικό «σπίτι» στο Κολόσσι. Πολυσυζητημένο ματς, με ένα σωρό ιδιαιτερότητες, που έχουν γραφτεί και αναλυθεί πολλάκις, κατά τις τελευταίες μέρες.

Ελέω της άτυπης συμφωνίας των δυο διοικήσεων, δεν θα έχουν από δυο κερκίδες οι ομάδες, αλλά θα… πάρει τις τρεις η γηπεδούχος ΑΕΛ και το βόρειο πέταλο ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας. Το αντίστροφο θα συμβαίνει στο μέλλον, όποτε θα είναι τυπικά γηπεδούχος ο Απόλλωνας.

Δυστυχώς, αρκετός κόσμος αντι να ασχολείται με την ποδοσφαιρική πτυχή της αναμέτρησης, συζητά για το αν θα καταφέρει η αστυνομία να εφαρμόσει ικανοποιητικά το σχέδιο δράσης, πριν, στην διάρκεια και μετά την λήξη του ντέρμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.