Λάρνακα: Στο Νοσοκομείο 50χρονος – Έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου του και χτύπησε σε μεταλλικό πάσσαλο

Λάρνακα: Στο Νοσοκομείο 50χρονος – Έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου του και χτύπησε σε μεταλλικό πάσσαλο

Βρετανός μόνιμος κάτοικος Ορόκλινης τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με θλαστικό τραύμα άνω και κάτω χείλους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.25 χθες το απόγευμα Βρετανός ηλικίας 50 ετών που διαμένει μόνιμα στην Ορόκλινη, οδηγούσε το μοτοποδήλατο του με κατεύθυνση προς το κέντρο της Κοινότητας, όταν σε κάποιο σημείο σε στροφή έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να κτυπήσει πάνω σε μεταλλικό πάσσαλο σηματοδότησης και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο ο Βρετανός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαγνώστηκε με θλαστικό τραύμα στο άνω και κάτω χείλος, εισήχθη στο χειρουργείο για χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE