Βάζει τα πράσινα της 29ης Μαΐου ο Σιαθάς

Βάζει τα πράσινα της 29ης Μαΐου ο Σιαθάς

Μετά τον Ζόρντι Γκόμεθ, είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει την δεύτερη χειμερινή της μετεγγραφή η Ομόνοια 29ης Μαίου.

Πρόκειται για τον Θεοδόση Σιαθά, ο οποίος σήμερα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ήταν δανεικός στην Δόξα Κατωκοπιάς στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, αλλά έγραψε μόνο μια επίσημη συμμετοχή ως αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE