Συνεδριάζουν για τον κορωνοϊό οι επιδημιολόγοι - Όσα θα συζητήσουν

Συνεδριάζουν για τον κορωνοϊό οι επιδημιολόγοι - Όσα θα συζητήσουν

Το απόγευμα συνεδριάζει η συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή για τον κορωνοϊό, υπό τον Υπ. Υγείας, για επανεξέταση δεδομένων σε σχέση με την πανδημία, μετά την έξαρση κρουσμάτων στην Κίνα.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα και μετά το πέρας της θα γίνουν δηλώσεις.

Στη σύσκεψη θα επανεξεταστούν τα δεδομένα και θα αξιολογηθεί  κατά πόσο πρέπει να παρθούν οποιαδήποτε μέτρα, τα οποία αναμένεται να τεθούν την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο προς έγκριση.

'Οπως όλα δείχνουν και με βάση και το τι πράττουν άλλες χώρες της ΕΕ, αν θα παρθούν μέτρα στην Κύπρο, αυτά θα αφορούν σε PCR τεστ για ταξιδιώτες που φτάνουν από την Κίνα αλλά και σε χρήση μάσκας από όλους τους επιβάτες που φθάνουν στην Κύπρο αεροπορικώς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE