Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά σε όχημα εταιρείας

Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά σε όχημα εταιρείας

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Χαραλάμπους, Βοηθό Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, η ώρα 03.35 της Δευτέρας, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, ιδιοκτησίας εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή οικίας σε ανοικτό χώρο στην πόλη της Πάφου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου.

H πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον ιδιοκτήτη με τη χρήση νερού. Από την Π.Υ έγινε τελική κατάσβεση και επιθεώρηση. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η μπογιά εξωτερικά ολόκληρου σχεδόν του οχήματος, ενώ η ζημιά που υπέστη το όχημα υπολογίζεται στις 3.000 ευρώ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν τη Δευτέρα σε συνεργασία με την Αστυνομία. Στη σκηνή εντοπίστηκε εμπρηστική λωρίδα που οδηγεί τους εξεταστές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εμπρησμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE