Βάζει... φοίνικα ο Αντονίν

Βάζει... φοίνικα ο Αντονίν

Η συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Αντονίν Κορτές θα ενεργοποιηθεί και ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός θα γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα Ιανουαρίου.

Ο Αντονίν αναμένεται στο νησί μας την Τρίτη 10/01 για να περάσει από την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να υπογράψει σε συμβόλαιο συνετηασίας με την Ανόρθωση, με την μορφή δανεισμού από την Γρανάδα.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές ως αλλαγή (49 λεπτά συμμετοχής) στην πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες και πλέον αλλάζει στέγη ξανά ως δανεικός.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE