Συνεχίζει να νοσηλεύεται με οξυγόνο ο κ.Γιώργος - Ο 75χρονος ζει σε κοντέινερ - Έκκληση να βρεθεί σπίτι

Συνεχίζει να νοσηλεύεται με οξυγόνο ο κ.Γιώργος - Ο 75χρονος ζει σε κοντέινερ - Έκκληση να βρεθεί σπίτι

Συνεχίζει να νοσηλεύεται με οξυγόνο ο ηλικιωμένος κ.Γιώργος, τον οποίο αγκάλιασε ο κόσμος των εθελοντών, μετά την δημοσιοποίηση της περίπτωσης του.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο" , ο 75χρονος, θα παραμείνει για ακόμα 2-3 εβδομάδες σε νοσηλεία με οξυγόνο, καθώς ο οργανισμός του έχει αδυνατήσει αρκετά.

Πρόκειται για τον ηλικιωμένο ο οποίος ζει σε κοντέινερ σε χωράφι σε άθλιες συνθήκες, τον οποίο εντόπισαν μέλη της Εθελοντικής ομάδας και αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα για να ζεσταθεί.

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του, δημοσιεύονται μέσα από την εθελοντική ομάδα .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE