Απομένει το… τελικό ΟΚ για να κλείσει η πρώτη μεταγραφή – Θέση και από ποια χώρα

Απομένει το… τελικό ΟΚ για να κλείσει η πρώτη μεταγραφή – Θέση και από ποια χώρα

Αν και… σχεδόν όλα στην ΑΕΛ κυλούν γύρω από το θέμα επενδυτή και της παραίτησης Ανδρέα Σοφοκλέους, την ίδια ώρα Τσέντομιρ Γιανέφσκι, Χρίστος Παντελή και γενικότερα οι ιθύνοντες προγραμματισμού κινούνται στην αγορά για ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις όπου χρειάζεται να ενδυναμώσει.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών – που έχουμε μαζέψει – κάνουν λόγο πως υπάρχει προχωρημένο στάδιο επαφών με παίκτη που αγωνίζεται ως επιτελικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις της γραμμής κρούσης.

Διαβάστε τι λένε πληροφορίες του ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE