ΟΚΥπΥ: Δεν έλαβε αίτημα από την Αστυνομία για ορισμό Ιατρικού Λειτουργού

ΟΚΥπΥ: Δεν έλαβε αίτημα από την Αστυνομία για ορισμό Ιατρικού Λειτουργού

Δεν έλαβε αίτημα από την Αστυνομία για ορισμό Ιατρικού Λειτουργού, ο οποίος θα συνδράμει στη διερεύνηση καταγγελίας για πιθανή ιατρική αμέλεια, αναφέρει ο ΟΚΥπΥ.

Σε ανακοίνωση του σχετικά με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ για καθυστέρηση εννέα μηνών από τον ΟΚΥπΥ στο να ορίσει Ιατρικό Λειτουργό, ο οποίος θα συνδράμει στο ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, για διερεύνηση καταγγελίας για πιθανή ιατρική αμέλεια, ο Οργανισμός διευκρινίζει ότι, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, μέχρι και σήμερα, δεν έλαβε οποιοδήποτε αίτημα από την Αστυνομία.

Αναφέρει, τέλος, ότι σε περίπτωση που θα λάβει τέτοιου είδους αίτημα, θα ανταποκριθεί άμεσα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.