Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι σιχαινόταν να κάνει;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι σιχαινόταν να κάνει;

Ένα σκίτσο που ζωγράφισε η ίδια η Αλίκη Βουγιουκλάκη είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσω facebook αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της εθνικής μας star, 19 ολόκληρα χρόνια από το θάνατό της.

Στις 23 Ιουλίου 1996 η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε τα εγκόσμια, αφήνοντας μας φτωχότερους όσον αφορά στην υποκριτική τέχνη.

Ο κόσμος που την αγάπησε μέσα από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο τη θυμάται κάθε φορά που βλέπει μια ταινία της και οι συνεργάτες της μέσα από τα ενθύμια που τους άφησε…


Ο στενός συνεργάτης της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, τηλεοπτικός παραγωγός Μιχάλης Δεναξάς, έγραψε στο facebook: «Καλημέρα φίλοι μου αγαπημένοι!!! Ένα σκίτσο που το έκανε η Αλίκη στη διάρκεια ενός διαφημιστικού Σποτ που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.. Η απορία στην αφιέρωση ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Είναι γιατί περίμενε πολύ ώρα στο πλατό μέχρι να στηθούν τα σκηνικά.. Δεν της άρεσε να περιμένει ποτέ... μαζί μου είχε υπομονή. Πόσο μου λείπεις Αλικάκι μου...».

Το σκίτσο με την αφιέρωση της Αλίκης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE