Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτοί είναι οι υποστηρίζοντες της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές εκλογές 2023

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτοί είναι οι υποστηρίζοντες της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές εκλογές 2023

Το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου, παραθέτει πιο κάτω τον συνολικό κατάλογο των 100 + 1 προσωπικοτήτων που συνυπογράφουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με το επιτελείο, οι προσωπικότητες αντιπροσωπεύουν την ευρεία πολιτική και κοινωνική στήριξη που απολαμβάνει η υποψηφιότητα του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο κατάλογος αποτελείται από πενήντα γυναίκες και πενήντα άνδρες και με έντονο το στίγμα της νέας γενιάς. 

"Περιλαμβάνονται ιστορικά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους, μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων, αγωνιστές της ΕΟΚΑ, άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού, επιχειρηματίες και συνδικαλιστές, επιστήμονες και επαγγελματίες,  εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και άλλοι", αναφέρει το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η προτείνουσα της υποψηφιότητας η Αννίτα Δημητρίου, η οποία σε δήλωση της αναφέρει ότι «προτείνει την υποψηφιότητα του συνειδητά πιστεύοντας ότι είναι εκείνος που μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία και μεθοδικότητα τις πολλαπλές προκλήσεις και τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά μας». 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Ακολουθεί ο συνολικός κατάλογος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE