Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Μα ο καιρός απαιτεί παραλία και οι ψηλές θερμοκρασίες είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στην επιπρόσθετη ζέστη που προκαλούν οι κυρίες με την παρουσία τους.
Το διαδίκτυο τρελάθηκε με τις φωτογραφίες τους… Φαντάζεστε τι έπαθαν οι λουόμενοι όταν αντίκρισαν την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την Μαρία Κορτζιά αντάμα στη Λεμεσό.
Η δε Ιωάννα Φιλίππου με αποκαλυπτικό μαγιό έσκασε μύτη στην παραλία και το κίτρινο χρώμα του μαγιό της, αλλά και οι αναλογίες της δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο. Η Μυριελ Γρηγορίου έσκασε μύτη με ένα λεοπαρ μπούστο και η Μύριαμ Γεροκώστα με ένα μαύρο σέξι μαγιό.
Δείτε τις φωτογραφίες στο tv.tothemaonline.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις