Δεν λέει να πέσει η τιμή του ρεύματος - Αύξηση για… «γερά στομάχια» σε σύγκριση με την περσινή χρονιά

Δεν λέει να πέσει η τιμή του ρεύματος - Αύξηση για… «γερά στομάχια» σε σύγκριση με την περσινή χρονιά

Αύξηση 19,5% από τον περσινό Ιανουάριο του 2022 στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Πλέον οι κάτοικοι της Κύπρου το Ιανουάριο του 2023, πληρώνουν αυξημένο κατά 19.5% το ηλεκτρικό ρεύμα σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2022.

Μπορεί ο φετινός Ιανουάριος να κρατά σταθερή τιμή σε σύγκριση με τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ωστόσο οι τιμές παραμένουν ψηλές.

Η τιμή της κιλοβατώρας βρίσκεται σήμερα γύρω στα 29 σεντ, συμπεριλαμβανομένων όλων των χρεώσεων και της Κυβερνητικής επιδότησης, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Δεκέμβριο, το Υπουργικό ενέκρινε την παράταση για δύο πρόσθετους μήνες, του μέτρου που αφορά στην επιδότηση από το Κράτος, μέρους του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και, συγκεκριμένα, για τις τιμολογήσεις της περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, η οποία αφορά κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE