Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα – 67χρονος έπεσε από 4,5 μέτρα ύψος ενώ κλάδευε

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα – 67χρονος έπεσε από 4,5 μέτρα ύψος ενώ κλάδευε

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό με θύμα 67χρονο Ελλαδίτη.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το μεσημέρι. Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε κηπουρικές εργασίες σε οικία.

Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι πλήρωμα ασθενοφόρου μετέβη σε οικία στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για τραυματισμένο άντρα

Το πλήρωμα μετέφερε τον τραυματία στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου στη συνέχεια αυτός απεβίωσε γύρω στις 16:00 το απόγευμα

Πρόκειται για τον Άγγελο Μανδελά, 67 ετών, από Ελλάδα, κάτοικο Κύπρου.

Αφού στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία, μέλη του τοπικού Αστυν. Σταθ. Γερμασόγειας και του ΤΑΕ διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες διαφάνηκε ότι, ενώ ο 67χρονος εργαζόταν σε κατοικία στη Λεμεσό, ασχολούμενος με κηπουρικές εργασίες, τραυματίστηκε μετά από πτώση του από ύψος πέραν των 4,5 μέτρων, από δέντρο που κλάδευε.

Τα αίτια θανάτου αναμένεται να διαφανούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.