Νίκος Χριστοδουλίδης: Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Το κυριότερο πρόβλημα που εντοπίστηκε

Νίκος Χριστοδουλίδης: Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Το κυριότερο πρόβλημα που εντοπίστηκε

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με την ηγεσία της Hermes Airports, αλλά και τις διευθύνσεις και προσωπικό των διαφόρων υπηρεσιών και τμημάτων. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, το Τμήμα Τελωνείων, όπου και έκοψε τη βασιλόπιττα για το προσωπικό του Τμήματος, τον Μετεωρολογικό Σταθμό, τον Πύργο Ελέγχου, την Υπηρεσία Ασφάλειας και όλα τα τμήματα παροχής υπηρεσιών εδάφους.

Στη συνάντηση με την ηγεσία της Hermes Airports συζητήθηκε το θέμα της επέκτασης, τόσο του αεροδρομίου Λάρνακας, όσο και της Πάφου.

Στις συναντήσεις με τις διάφορες υπηρεσίες που στεγάζονται στο αεροδρόμιο συζητήθηκαν τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε τμήμα, το κυριότερο των οποίων είναι αυτό της στελέχωσης προς περαιτέρω ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE