Χάρης Ρώμας: «Η πρώην γυναίκα μου μού είπε ότι θα με ψηφίσει» – Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Χάρης Ρώμας: «Η πρώην γυναίκα μου μού είπε ότι θα με ψηφίσει» – Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε μεταξύ άλλων για το παιδί που δεν έκανε όταν υπήρξε παντρεμένος, αλλά και για τη σχέση που έχει με την πρώην γυναίκα του σήμερα.

«Μου είπε ότι θα με ψηφίσει»

«Ήταν έγκυος αλλά δεν έγινε. Το παιδί θα ήταν τώρα 30 χρονών και βάλε. Ήταν αγόρι. Θα ήμουν πολύ καλός πατέρας. Δεν το έχω μετανιώσει που δεν έκανα παιδί, τα πράγματα για κάποιο λόγο γίνονται» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE