Survivor All Star: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Λιανού από το αεροπλάνο

Survivor All Star: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Λιανού από το αεροπλάνο

Ο Γιώργος Λιανός μαζί με 26 παίκτες αναχώρησαν σήμερα για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο του Survivor All Star.

Το πρώτο γύρισμα του ριάλιτι επιβίωσης, πρόκειται να ξεκινήσει σε λιγότερο από 48 ώρες και το αεροπλάνο που θα φτάσει στις πίστες του Survivor, είναι ήδη «φορτωμένο» με τον παρουσιαστή και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των κόκκινων και των μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μία σέλφι φωτογραφία του, μέσα από το αεροσκάφος.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε: «Έτοιμοι για αναχώρηση. Έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη περιπέτεια, χωρίς σενάριο, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Στο Survivor All Star δεν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ο καθένας θέλει να φτάσει στο τέλος. Νιώθω τυχερός που θα το ζήσω από κοντά. Καλή σας διασκέδαση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE