Έμπλεξε 18χρονος – «Πετούσε» με 176 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Έμπλεξε 18χρονος – «Πετούσε» με 176 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), λίγο μετά τις 7 χθες το απόγευμα, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 176 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 18χρονος, ο οποίος επίσης παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βαθιά περήφανος για την επιτυχία της Κύπρου στους Αγώνες Μικρών Κρατών - «Σήκωσαν ψηλά τη σημαία μας»

ΠτΔ: Βαθιά περήφανος για την επιτυχία της Κύπρου στους Αγώνες Μικρών Κρατών - «Σήκωσαν ψηλά τη σημαία μας»

Με βαθιά υπερηφάνεια και συγκίνηση, χαιρετίζει τη λαμπρή επιτυχία της κυπριακής αποστολής στους 20ους Αγώνες Μικρών Κρατών της Ευρώπης στην Ανδόρα, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE