Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 23, 25 και 26 χρόνων. Οι νεαροί παρουσιάστηκαν για αναχώρηση με τελικό προορισμό τη Γένοβα στο λιμάνι Λεμεσού.
Οι ύποπτοι παρουσίασαν διαβατήρια Ευρωπαϊκής χώρας αλλά ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστά. Από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πράγματι πλαστά, έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού.
Ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι με τα πλαστά διαβατήρια τα οποία προμηθεύτηκαν μέσω άλλου προσώπου από το εξωτερικό προσπάθησαν να αναχωρήσουν από την Κύπρο όπου βρίσκονται ως αιτητές πολιτικού ασύλου με τελικό προορισμό την Γένοβα. Τέθηκαν υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




