Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είμαστε κάποιοι που δεν παίξαμε με Barbie»

Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είμαστε κάποιοι που δεν παίξαμε με Barbie»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών ανάμεσα σε παιχνίδια που αφορούν κορίτσια και αγόρια, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος στο Πρωινό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε αναφέρει τα εξής: «Σκέφτηκα, τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει και του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.