Σε απευθείας δική στο Κακουργιοδικείο Παφου ο 68χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Σε απευθείας δική στο Κακουργιοδικείο Παφου ο 68χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ο 68χρονος Βρετανός ο οποίος διαμένει μόνιμα σε κοινότητα της Πάφου.

Η ποινική υπόθεση αφορά σεξουαλική κακοποιηση σε βάρος 15χρονης ανήλικης την οποία πρωτο το PafosPress στις 16 Ιουλίου 2015 αποκάλυψε. Ο 68χρονος διατηρούσε άριστες φιλικές και οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια της ανήλικης .

Σημειώνεται ότι προς τον συνταξιούχο Βρεττανό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι μέχρι να παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείο.

 

Περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE