Από επιδημιολόγος… χορευταράς ο Δρ. Καραγιάννης - Δείτε βίντεο

Από επιδημιολόγος… χορευταράς ο Δρ. Καραγιάννης - Δείτε βίντεο

Αλλιώς απ’ ότι τον συνηθίσαμε εμφανίστηκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις οθόνες μας ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Μπορεί τα τελευταία, τρία περίπου, χρόνια να τον βλέπουμε φιλοξενούμενο σε διάφορες ενημερωτικές - και όχι μόνο - εκπομπές για να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού, τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, ωστόσο είδαμε και μια διαφορετική πλευρά της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στον πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του Alpha Κύπρου και τον είδαμε να χορεύει και να διασκεδάζει με την ψυχή του μαζί με τις παρουσιάστριες του σταθμού Χριστιάνα Αριστοτέλους, Αιμιλία Κενεβέζου, Κάτια Σάββα, Κατερίνα Αγαπητού και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους.

Δείτε εδώ το βίντεο: (04:04) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE