Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανοίγει την καρδιά του στο Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου, μιλώντας χωρίς φίλτρα για όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Δούκισσα του Sussex ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο το οποίο θα αποκαλύπτει όσα γεγονότα άφησε εκτός ο Χάρι με την επερχόμενη αυτοβιογραφία του που έχει τον τίτλο Spare.
Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι φέρεται τελικά να μην επιτίθεται σφόδρα στον βασιλιά Κάρολο Γ' αλλά να επικεντρώνει τα πυρά του στον πρίγκιπα Γουίλιαμ με αποτέλεσμα οι περί την βασιλική οικογένεια να φοβούνται ότι τα δύο αδέρφια, Χάρι και Γουίλιαμ, δεν θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν στη συνέχεια.
Σύμφωνα με μια πηγή του παλατιού που μίλησε στους Times του Λονδίνου: «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο [θα είναι] χειρότερο για αυτούς από ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




