Θλίψη Αβέρωφ για τον θάνατο του Γιαννάκη Χατζηγιάννη - «Υπηρέτησε με ευπρέπεια και ακεραιότητα»

Θλίψη Αβέρωφ για τον θάνατο του Γιαννάκη Χατζηγιάννη - «Υπηρέτησε με ευπρέπεια και ακεραιότητα»

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Γιαννάκη Χατζηγιάννη, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με γραπτή του δήλωση αναφέρει πως «με οδύνη ενημερώθηκα για τον θάνατο του αγαπητού Γιαννάκη Χατζηγιάννη.

Ο Γιαννάκης Χατζηγιάννης υπηρέτησε με ευπρέπεια και ακεραιότητα, χαρακτηριστικά που ήταν άλλωστε συνώνυμα του χαρακτήρα του, την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ως αποτέλεσμα του ανθρωπισμού του και της μεγάλης του προσφοράς είχε το προνόμιο να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των κατοίκων του Ακακίου και να υπηρετήσει την κοινότητά του ως Κοινοτάρχης για 39 συναπτά έτη, από το 1983, οπότε και μέσα σε αυτό το μακρύ χρονικό διάστημα έφερε εις πέρας σωρεία έργων και πρωτοβουλιών που άλλαξαν το πρόσωπο της κοινότητάς του. 

Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και στην κοινότητα Ακακίου.

Αιωνία η μνήμη του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Η λύση δύο κρατών είναι «ο μόνος δρόμος προς την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή» και «δεν υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, Πρέσβης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας την Τρίτη κατά τη Διεθνή Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό, στη Νέα Υόρκη, και ευχαρίστησε τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία για την πρωτοβουλία σύγκλησής της. Παράλληλα, εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE