Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Στόχος μας με τη νέα χρονιά, να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Στόχος μας με τη νέα χρονιά, να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας»

Τις ευχές του για καλό και ευτυχισμένο νέο έτος έστειλε σε όλη την Κύπρο, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, βρισκόμενος σε πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στη Λάρνακα.

Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, βρέθηκε στην κοινότητα Τσακιλερού και στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σωματείο Μαραθώνα. Εκεί είχε την ευκαιρία να γιορτάσει με τους κάτοικους της περιοχής και τα παιδιά την παραμονή πρωτοχρονιάς, συμμετέχοντας στις εορταστικές δραστηριότητες.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ανέφερε πως η συγκεκριμένη κοινότητα σημαίνει πολλά για τον ίδιο, καθώς από αυτή ξεκίνησε ο προεκλογικός του αγώνας, με την πρώτη πολιτική συγκέντρωση της υποψηφιότητας του να πραγματοποιείται εκεί.

«Δεν ξέρω να δεσμεύομαι, όμως θα έρχομαι κάθε χρόνο εδώ», όπως ανέφερε.

Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλό νέο έτος. «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να περάσουν την νέα χρόνια πολύ καλύτερα και όλοι εμείς να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο κόσμο που να είναι κοντά στα όνειρα των παιδιών μας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE