Στο Μακάρειο 8χρονη με Στρεπτόκοκκο Α – Η κατάσταση της υγείας της

Στο Μακάρειο 8χρονη με Στρεπτόκοκκο Α – Η κατάσταση της υγείας της

Νέο περιστατικό με Στρεπτόκοκκο Α καταγράφηκε στην Κύπρο. Πρόκειται για 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, σε κανονικό θάλαμο και εκτός κινδύνου.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, το κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο εδώ και μερικά 24ωρα.

Σύμφωνα, δε, με αρμόδια πηγή που μίλησε στην ιστοσελίδα μας, πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό, το οποίο αντιμετωπίζεται συχνά το τελευταίο διάστημα, με τους γιατρούς να εμφανίζονται καθησυχαστικοί ως προς την κατάσταση της υγείας της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE